Lemondási feltételek

Minden ügyfél számára a bejelenkezést követően ajánlott a Tell Out szintfelmérőjének kitöltése. A szintfelmérő maximum 60 perc időtartamú, s szinteknek megfelelően nehezedő fordítási feladatokat tartalmaz.

A szintfelmérő eredményének alapján besoroljuk, hogy honnan szükséges indulni a tematikát követve, melyek azok az elemek, amelyek gyakorlása nélkülözhetetlen.

Minden ügyfél részt vehet egy 0.órán, 30-40 perc, díjmentes, ahol a szükséges egyeztetéseket, köztük a szintlfemérő eredményét elemezzük. MInden ügyféllel megbízási szerződés kötök, amely tartalmazza a szolgáltatásnyújtás részleteit, óratípusokat, jogokat és kötelezettségeket.

Óra lemondás lehetséges, adott időpontottol számított 24 órás határidővel. Ha az órát 24 órán belül mondod le, úgy az óra kifizetendőnek minősül (előre utalás esetén "lejárt/megtartott" órának minősül), függetlenül a lemondás okától (betegség, közlekedés stb.). Előre utalt óradíj esetén az óra megtartottnak minősül (azaz elveszik), míg előre pénzügyileg nem rendezett lemondott óra esetén az órát ki kell fizetni. [Részletek a megbízási szerződésben].

24 órán kívül lemondott óra pótolható adott hónapban (szabad helyek függvényében) vagy csúsztatható, mely esetben a következő hó teljes összegéből vonjuk le a már befizett órát. Nem előre kifizetett óra esetén nincs kötbérezés. [Az órák 24 órás lemondási feltételei óratípusonként és időpontrendszerenként változhat!].

Minden leadott óráról alkalmi vagy havi elszámolásban számla készül, a magyarországi adózási és törvényi feltételek betartásával.