® TELL OUT!     © 2019, WWW.TELLOUT.HU    www.facebook.com/justtellout

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

ÁRAK, HELYSZÍN

Az óradíjak kedvező szinten, az átlag piaci árak alatt vannak.  A Tell Out!-nál kulcsfontosságú, hogy minden tanuló minőségi, tartalmas szolgáltatást kapjon a választott időtartam alatt, s mindezt megfizethető áron! 
Az órák 3500 forint / bruttó 50 perc* / fő alapdíjszabásban vannak, de lehetőség van 100'  perces és egyéb órák igénybe vételére is szabad időpontok függvényében!
2019 szeptembertől minimum heti kettő alkalmat igénybe vevő ügyfeleket tudok fogadni! Heti 1x óra jellegű igényt  csak "csúcsidőn kívüli', tehát hétköznap 16:00 óra előtti vagy hétvégi idősávokban tudok vállalni!
Óratípusok és díjak:

50' PERC

3500 HUF / FŐ

Normál 1 fős óra (Single lesson)

Minden újonnan érkező ügyfelemnek kezdetben az 50 perces órát javaslom. Az átlagos magánórákkal ellentétben itt a bruttó 50 perc tömény tanulásról és angolozásról szól. Ez idő alatt folyamatos interakcióban vagyunk, minden elsajátított elméletet azonnal a gyakorlatba építünk át.  Ez alatt ki tudjuk használni az agy koncentrációs kapacitását, s mélységekbe elültetni minden szükséges információt. 
Ajánlott min. óraszám: 2 alk./hét.

100' PERC

7000 HUF / FŐ

Normál 1 fős óra (Single lesson)

A 100' perces órákat azoknak ajánlom, akik lassabb tempóban szeretének haladni, hatékonyabbnak érzik, ha több idő jut az órán az ismétlésre, gyakorlásra. Ezen idő alatt több lehetőség jut a házi feladatok ellenőrzésére, az elmélet/gyakorlat hosszabb, többrétegű magyarázatára és több órai keretekben történő ismétlő feladatokat tudunk végezni. 
Ajánlott óraszám: 1 alk./hét

45' PERC 

3000 HUF / FŐ

Late Night Lesson (1 fő)

Új, késő esti órák opcionális lehetőségekkel! AJánlom mindeninek, aki sokáig dolgozik,s csak este van szabadideje angolozni, akár személyesen, akár online otthonról!
A 'LATE NIGHT LESSONS' órák két opcióban választhatóak meghatározott időpontban: hétköznap este 20:40-től 1x45' percben vagy 2x45' percben 22:10-ig
Ajánlott óraszám: 2-3 alk./hét egy-vagy duplikált órától függően

50' PERC

2800 HUF / FŐ

Páros órák (2-member lesson)

A páros órák során egyszerre két fő van jelen, egy időben történik az oktatás. A páros lehetőség révén az óra sokkal interaktívabb tud lenni, mivel a két fő nem csak a tanárral, hanem egymással is kommunikál, s feladatot old meg. Az óratípus nagy előnye, hogy az interakciók révén sokkal nagyobb lehetőség van a tudás és a kommunikációs képességek fejlesztésére, hisz nem csak a 1 állandó fővel történik a  beszélgetés, valamint pörgősebb, több váratlan fordulattal zajlik az óra a háromirányú párbeszéd révén. Továbbá rendkívül hatékony az önbizalomhiány, s a "nem merek megszólalni" probléma leküzdésére; már az első óra alatt érezhető az eredmény! 
A páros órát elsőkörben közép-és haladó (pre-intermediate-től) szinten lévőknek ajánlom, kiemelten, akik heti 1x alkalommal jönnének, de 100% kezdőknek is nyitott a lehetőség!
HELYSZÍN:
SZEMÉLYESEN:
1073 BUDAPEST
ERZSÉBET KRT.23. ÖNÁLLÓ IRODÁBAN
ONLINE:
SKYPE/HANGOUT/FACEBOOK stb. felületen
Lehetőség van váltott órákra is (egyszer online, egyszer személyesen), illetve aznapi cserére is személyesről online-ra!
FOGLALJ MOST IDŐPONTOT!
KEZDJÜK EL A TE ANGOL ÓRÁDAT!