ÁRAK, HELYSZÍN

Az óradíjak kedvező szinten, az átlag piaci árak alatt vannak.  A Tell Out!-nál kulcsfontosságú, hogy minden tanuló minőségi, tartalmas szolgáltatást kapjon a választott időtartam alatt, s mindezt megfizethető áron! 
Az órák 3500 forint / bruttó 50 perc* / fő alapdíjszabásban vannak, de lehetőség van 100'  perces és egyéb órák igénybe vételére is szabad időpontok függvényében!
Felhívom figyelmét, hogy heti 1x óra jellegű igényt  csak "csúcsidőn kívüli', tehát hétköznap 16:00 óra előtti vagy hétvégi idősávokban tudok vállalni!
Óratípusok és díjak:

50' PERC

3500 HUF / FŐ

Normál 1 fős óra (Single lesson)

Minden újonnan érkező ügyfelemnek kezdetben az 50 perces órát javaslom. Az átlagos magánórákkal ellentétben itt a bruttó 50 perc tömény tanulásról és angolozásról szól. Ez idő alatt folyamatos interakcióban vagyunk, minden elsajátított elméletet azonnal a gyakorlatba építünk át.  Ez alatt ki tudjuk használni az agy koncentrációs kapacitását, s mélységekbe elültetni minden szükséges információt. 
Ajánlott min. óraszám: 2 alk./hét.

100' PERC

7000 HUF / FŐ

Normál 1 fős óra (Single lesson)

A 100' perces órákat azoknak ajánlom, akik lassabb tempóban szeretének haladni, hatékonyabbnak érzik, ha több idő jut az órán az ismétlésre, gyakorlásra. Ezen idő alatt több lehetőség jut a házi feladatok ellenőrzésére, az elmélet/gyakorlat hosszabb, többrétegű magyarázatára és több órai keretekben történő ismétlő feladatokat tudunk végezni. 
Ajánlott óraszám: 1 alk./hét

45' PERC

3000 HUF / FŐ

Late Night Lessons (Single lesson)

Új, késő esti órák opcionális lehetőségekkel! AJánlom mindeninek, aki sokáig dolgozik,s csak este van szabadideje angolozni, akár személyesen, akár online otthonról!
A 'LATE NIGHT LESSONS' órák két opcióban választhatóak meghatározott időpontban: hétköznap este 20:40-től 1x45' percben vagy 2x45' percben 22:10-ig
Ajánlott óraszám: 2-3 alk./hét egy-vagy duplikált órától függően

50' PERC

2800 HUF / FŐ

2 fős óra (2-member lesson)

A páros órák során egyszerre két fő van jelen, egy időben történik az oktatás. A páros lehetőség révén az óra sokkal interaktívabb tud lenni, mivel a két fő nem csak a tanárral, hanem egymással is kommunikál, s feladatot old meg. Az óratípus nagy előnye, hogy az interakciók révén sokkal nagyobb lehetőség van a tudás és a kommunikációs képességek fejlesztésére, hisz nem csak a 1 állandó fővel történik a  beszélgetés, valamint pörgősebb, több váratlan fordulattal zajlik az óra a háromirányú párbeszéd révén. Továbbá rendkívül hatékony az önbizalomhiány, s a "nem merek megszólalni" probléma leküzdésére; már az első óra alatt érezhető az eredmény! 
A páros órát elsőkörben közép-és haladó (pre-intermediate-től) szinten lévőknek ajánlom, kiemelten, akik heti 1x alkalommal jönnének, de 100% kezdőknek is nyitott a lehetőség!
HELYSZÍN:
SZEMÉLYESEN:
1073 BUDAPEST
ERZSÉBET KRT.23. ÖNÁLLÓ IRODÁBAN
ONLINE:
SKYPE/HANGOUT/FACEBOOK stb. felületen
Lehetőség van váltott órákra is (egyszer online, egyszer személyesen), illetve aznapi cserére is személyesről online-ra!
FOGLALJ MOST IDŐPONTOT!
KEZDJÜK EL A TE ANGOL ÓRÁDAT!

® TELL OUT!     © 2020, WWW.TELLOUT.HU    www.facebook.com/justtellout

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon