Urban Cycle

ÁRAK, HELYSZÍN

Az óradíjak kedvező szinten, az átlag piaci árak alatt vannak.  A Tell Out!-nál kulcsfontosságú, hogy minden tanuló minőségi, tartalmas szolgáltatást kapjon a választott időtartam alatt, s mindezt megfizethető áron! 
Az órák 3500 forint / bruttó 50 perc* / fő alapdíjszabásban vannak, de lehetőség van 100'  perces és egyéb órák igénybe vételére is szabad időpontok függvényében!
Felhívom figyelmedet hogy heti 1x óra jellegű igényt  csak "csúcsidőn kívüli', tehát hétköznap 16:00 óra előtti vagy hétvégi idősávokban tudok vállalni!
Óratípusok és díjak:

NEW!

NEW!

"Talk-A-Week"

5500 HUF / FŐ

100' PERC / ALK.

1 fős óra (single lesson)

6 alkalmas kurzus

Új intenzív kurzus indul, amelyen 6x100' perces alkalom keretében csak kommunikációfejlesztéssel és szókincsbővítéssel foglalkozunk. A kurzus 6 nap (6 alkalom) időintervallumú (hétfő-szombat között), kifejezetten ajánlott azoknak, akik már meglévő alaptudásukat szeretnék aktív kommunikációval és szókincsel fejleszteni. A kurzus során csak angolul beszélünk, s különféle témák és feladatok keretében fejlesztjük a kommunikációs képességed. A kurzus végén önálló beszámolóval bizonyíthatod kommunikációs tehetséged! 
A kurzus B1 (pre-intermediate) szinttől (B2-ig), illetve B2 (Intermediate) szinttől (C1.1. pre-advanced szintig) érhetőek el. Előfeltétele egy ingyenes szintfelmérő megírása + 0.órán (ingyenes) való találkozás.

"Lunch-Break Lessons"

45' PERC

3000 HUF / FŐ

1 fős óra ONLINE (single lesson)

Ismét visszatér a népszerű "Lunch-Break Lessons", amelyek  kedd, csütörtök és szombati napokon vehetőek igénybe ONLINE. Az órák bruttó 45' percesek, online zajlanak (Skype/Zoom stb.), kifejezetten ajánlom azoknak, akik a munkaközi ebédszünetben szívesen angoloznának 45 percig, interaktívan. Az órák 11:45, 12:30 és 13:15-ös időpontban érhetőek el, de igény esetén egyéni opció is megoldható. 
Ajánlott min. óraszám: 2-3 alk./hét.

"Basic 50"

50' PERC

3500 HUF / FŐ

Normál 1 fős óra (Single lesson)

Minden újonnan érkező ügyfelemnek kezdetben az 50 perces órát javaslom. Az átlagos magánórákkal ellentétben itt a bruttó 50 perc tömény tanulásról és angolozásról szól. Ez idő alatt folyamatos interakcióban vagyunk, minden elsajátított elméletet azonnal a gyakorlatba építünk át.  Ez alatt ki tudjuk használni az agy koncentrációs kapacitását, s mélységekbe elültetni minden szükséges információt. 
Ajánlott min. óraszám: 2 alk./hét.

"Double basic"

100' PERC

7000 HUF / FŐ

Normál 1 fős óra (Single lesson)

A 100' perces órákat azoknak ajánlom, akik lassabb tempóban szeretének haladni, hatékonyabbnak érzik, ha több idő jut az órán az ismétlésre, gyakorlásra. Ezen idő alatt több lehetőség jut a házi feladatok ellenőrzésére, az elmélet/gyakorlat hosszabb, többrétegű magyarázatára és több órai keretekben történő ismétlő feladatokat tudunk végezni. 
Ajánlott óraszám: 1 alk./hét

"2-member lessons"

50' PERC

2800 HUF / FŐ

2 fős óra 

A páros órák során egyszerre két fő van jelen, egy időben történik az oktatás. A páros lehetőség révén az óra sokkal interaktívabb tud lenni, mivel a két fő nem csak a tanárral, hanem egymással is kommunikál, s feladatot old meg. Az óratípus nagy előnye, hogy az interakciók révén sokkal nagyobb lehetőség van a tudás és a kommunikációs képességek fejlesztésére, hisz nem csak a 1 állandó fővel történik a  beszélgetés, valamint pörgősebb, több váratlan fordulattal zajlik az óra a háromirányú párbeszéd révén. Továbbá rendkívül hatékony az önbizalomhiány, s a "nem merek megszólalni" probléma leküzdésére; már az első óra alatt érezhető az eredmény! 
A páros órát elsőkörben közép-és haladó (pre-intermediate-től) szinten lévőknek ajánlom, kiemelten, akik heti 1x alkalommal jönnének, de 100% kezdőknek is nyitott a lehetőség!
HELYSZÍN:
SZEMÉLYESEN:
1073 BUDAPEST
ERZSÉBET KRT.23. ÖNÁLLÓ IRODÁBAN
ONLINE:
SKYPE/HANGOUT/FACEBOOK stb. felületen
Lehetőség van váltott órákra is (egyszer online, egyszer személyesen), illetve aznapi cserére is személyesről online-ra!
FOGLALJ MOST IDŐPONTOT!
KEZDJÜK EL A TE ANGOL ÓRÁDAT!

® TELL OUT!     © 2020, WWW.TELLOUT.HU    www.facebook.com/justtellout

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon