Időpontfoglalás

Órákat általában 09:00-21:00, hétfő-szombat között tartok, rugalmasan, ügyelve az egyéni igényekre. Minden új tanítványnál tartok egy 0.órát, 30-40 perc, díjmentes, ahol bemutatkozom, átbeszéljük a célokat, felmérem a jelenlegi tudást egy szintfelmérővel és rendezzük az adminisztrációs ügyeket!

A szintfelmérő segítségével hozzávetőlegesen be tudjuk azonosítani, hogy jelenleg milyen szinten van a szókincsed és nyelvtani / mondatalkotási képességed, s így adott szinttől tudjuk folytatni az építkezést!

A szintfelmérő eredményének alapján az órai keretekre ajánlott megvásárolni a Tell Out! Angol nyelvi alapozó ismeretek tankönyvet, amelyen keresztül óráról órára haladunk a tananyagban, s fejlesszük a nyelvtani / szókincsbeli és kommunikációs képességed. A tankönyv megvásárolható a webshopban!

A 0. óra keretében lehetőség van a különbőző időpont rendszerekből választani, s ennek függvényében egyeztetni az első órát! Természetesen a rugalmasság garantált ebben is!

Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, bátran keress fel vagy klikkelj a GYIK oldalra!

JELENLEGI SZABAD IDŐSÁVOK:

A feltüntetett idősávok tájékoztató jellegűek, ettől való eltérés lehetséges. Küldj üzenetet, amennyiben konkrét szabad időpontot felől érdeklődnél.

A tábla havonta frissül, utolsó frissítés: 2020.12.01.

Szabad kapacitás