Urban Cycle

IDŐPONTFOGLALÁS

Órákat általában 10:00-21:00 között tartok hétfő-szombat között, rugalmasan, ügyelve az egyéni igényekre. Minden új tanítványnál tartok egy 0.órát, 30-40 perc, díjmentes, ahol bemutatkozom, átbeszéljük a célokat, felmérem a jelenlegi tudást egy szintfelmérővel és rendezzük az adminisztrációs ügyeket!
 

A szintfelmérő segítségével hozzávetőlegesen be tudjuk azonosítani, hogy jelenleg milyen szinten van a szókincsed és nyelvtani / mondatalkotási képességed, s így adott szinttől tudjuk folytatni az építkezést! 
A szintfelmérő eredményének alapján az órai keretekre ajánlott megvásárolni a Tell Out! Angol nyelvi alapozó ismeretek tankönyvet, amelyen keresztül óráról órára haladunk a tananyagban, s fejlesszük a nyelvtani / szókincsbeli és kommunikációs képességed. A tankönyv megvásárolható a webshopban!

 

A 0. óra keretében  lehetőség van a különbőző időpont rendszerekből választani, s ennek függvényében egyeztetni az első órát! Természetesen a rugalmasság alap ebben is!

Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, bátran keress fel vagy klikkelj a GYIK oldalra!

JELENLEGI SZABAD IDŐSÁVOK:
A feltüntetett idősávok tájékoztató jellegűek, ettől való eltérés lehetséges. Küldjön üzenetet, amennyiben konkrét szabad időpontot felől érdeklődne!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ KÜLDJ EMAILT ALÁBB VAGY

ÜZENJ A TELL OUT! FACEBOOK OLDALÁN KERESZTÜL!

IDŐPONTFOGLALÁS

® TELL OUT!     © 2020, WWW.TELLOUT.HU    www.facebook.com/justtellout

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon