Blog & aktuálisok

2021.06.23. |
NYÁRI SZÜNET

Idén nyáron, 2021.június 25-től szeptember 12-ig nem lesznek elérhetőek a Tell Out órák!

4 év hosszú munkája után eljött az önképzés és vállalkozásfejlesztés időszaka. Meggyőződésem, hogy egy tanárnak kötelessége a Life-Long-Learning elvét nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megvalósítani annak érdekében, hogy a tudás tovább bővüljön, s sikeresen továbbadható legyen a Tell Out ügyfelek számára.

Ebben az időszakban nemcsak a saját szakmai fejlesztés, hanem a Tell Out rendszerének, tanmenetének és gyakorlati elemeinek fejlesztése is a cél. Bízom benne, hogy az őszi kezdésre egy még jobb rendszerrel biztosíthatom az idegennyelvi kommunikáció fejlesztést!

Őszi órákra való bejelentkezés, érdeklődés természetesen lehetséges, bátran vedd fel a kapcsolatot és foglalj egy helyes a szeptemberi kezdésre!

Minden volt, jelen és leendő ügyfelemnek kellemes, vírusmentes nyarat kívánok!

TOVÁBB AZ ELŐJEGYZÉSHEZ

2020.12.05. |
DIGITAL HOLIDAYS

Az idei év bizony más mint a többi. A koronavirus okozta korlátozások miatt az idei év végi ünnepek nem a megszokott rendek szerint alakulnak. A tavalyi Tell Out! Christmas Madness és Cheers 2020 sikert aratott, ezek azonban idén nem folytatódhatnak. Ugyanakkor semmi nem marad el, köszönhetően az online világnak.

2020 év végén a Tell Outnál ezúttal a Digital Holidays programon belül december 24-25-26-29-30 és 31-én minden ünnepi óra online verzióban kerül megtartása, óránként közel 30% kedvezménnyel, csak erre az időszakra összeállított kommunikációs feladatokkal, illetve egy szilveszteri tombolával, ahol a résztvevők között jövő évi kedvezményeket sorolok ki. Az órák normál 50' percesek, s mindennap 10:00 - 20:00 óra között érhetőek el.

TOVÁBB AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ